Vrienden

 

Over ons
Het Limburgs Toneel is een toneelgroep, gevormd door een stel enthousiaste theater– en spelmakers. Wij zijn één van de oudste toneelgezelschappen van Sittard en maken al jaren deel uit van het culturele leven van de stad. Het gezelschap telt 35 leden en zet ieder seizoen een aantal theaterproducties op de planken. De groep brengt naast toneelvoorstellingen ook straattheater door middel van een wagenspel. Een groot deel van de spelers van het Limburgs Toneel Sittard levert ook een belangrijke bijdrage aan de Zittesje Revuu dat eens in de drie jaar is. Wij richten ons op u, op iedereen die graag naar een voorstelling komt kijken. Een voorstelling die gemaakt is met enthousiasme, liefde en vooral heel veel plezier. Dat is dan ook wat u van ons mag verwachten: spel, lol, emotie en een voorstelling met en vanuit het hart gemaakt.


Steun het Limburgs Toneel Sittard
Het Limburgs Toneel Sittard zoekt bevlogen particuliere en zakelijke bondgenoten. Bent u een toneelliefhebber ‘pur sang’ met een groot hart voor kunst en cultuur? Bent u enthousiast over de activiteiten van het Limburgs Toneel Sittard? Over onze toneelvoorstellingen en onze gezellige wagenspelen in het centrum van Sittard? Hecht u waarde aan de aanwezigheid van een amateur toneelgezelschap in Sittard? U kunt als vaste bezoeker van onze producties, onze toneelvereniging helpen om ook de komende jaren, mooie producties te maken.

Voor een kleine jaarlijkse bijdrage van € 15 euro per persoon of € 25 euro per gezin bent u al “vriend”. Hiervoor krijgt u 2 x per jaar onze nieuwsbrief met o.a. informatie over activiteiten van onze vereniging en zal er voorafgaand aan een nieuwe grote productie een vip-avond georganiseerd worden voor alle “vrienden”. Op deze avond kunt u een gedeelte van de repetitie bijwonen met uitleg van de regisseur. Dit alles gevolgd door een hapje en een drankje met alle spelers, leden en bestuur van onze vereniging.

Kortom: draagt u het Limburgs Toneel Sittard een warm hart toe en wilt u ons daarmee tevens financieel ondersteunen, word dan onze vriend!

Ja! Ik word graag vriend van het Limburgs Toneel Sittard!